Damen Beauty en Body    

OxyGeneo-OxyCarboxy therapie

Deze 3-in 1 behandeling (of 5-in 1 indien gewenst) biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke 

behandeltijd. De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie

met een zuurstof- en infusionbehandeling. Door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten krijgt de huid een extreme Boost. De dermabrasie, infusion en zuurstoftherapie van binnenuit zorgen voor een ongekende huidverbetering. Het effect wordt gecreëerd wanneer de exclusieve Capsugen op het huidoppervlak in aanraking komt met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. 

De behandeling zorgt voor een effectieve reiniging, exfoliatie en  zuurstoftoename door de reactie van het lichaam op de geproduceerde koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteen spatten.

Naast deze drie functies is deze behandeling uit te breiden met de TriPollar Radiofrequentie therapie en Ultrasoon therapie.


Tripollar radiofrequentie therapie zorgt voor een sterke, diepe warmte ontwikkeling waardoor de huid gestimuleerd wordt tot productie van collageenvezels. Het geeft op een veilige manier directe en duurzame lange termijn resultaten zonder pijn en hersteltijd. De behandeling met Tripollar wordt als fijn, warm en ontspannend ervaren.


Ultrasoon/ultrasound therapie: de ultrasone geluidsgolven veroorzaken minieme trillingen en worden ingezet om de diepere huidlagen te bereiken. De veroorzaakte micromassage zorgt voor een energieverhoging in de cellen, een verbetering van de celstofwisseling en geeft een lichte warmte ontwikkeling. Hierdoor ontstaat er een verbetering in de doorbloeding en een verhoogde opname van actieve ingredienten die op de huid worden aangebracht. Het is een heerlijk ontspannende, pijnloze en milde behandeling en is veilig voor alle huidtypen.